Mienis kapsalon, voor het hele gezin · Spoorsingel 60, 2613 BA Delft · Tel. 015 - 214 01 77 · Openingstijden: ma,di,wo 8:30-17:00 · do,vr 8:30-19:30 · za 8:00-13:30

Natuurlijke pruiken, haarwerken en alternatieven

Bij Mienis & Co Pruiken-Haarwerken kunt u rekenen op deskundige begeleiding en advies bij de keuze van een haarstukje, haarwerk of pruik. We gaan samen met u (en uw familie) op zoek naar de best mogelijke en mooiste oplossing. We streven altijd naar een natuurlijke look en een pruik/haarwerk die bij u past en waar u zich prettig bij voelt. We realiseren ons dat een pruik dragen geen pretje is. En dat deze stap zwaar is voor u. Daarom doen we er alles aan om u op u vriendelijk te ontvangen, stellen we u op uw gemak en passen we ons aan aan u. We komen bij u aan huis of in het ziekenhuis of ontvangen u in een privéruimte in ons herenpand aan de Spoorsingel in Delft (benedenverdieping).

Nannette Mienis ervaringsdeskundige

Nannette Mienis 200

Nannette is ervaringsdeskundige. In 2009 werd er bij haar borstkanker geconstateerd en heeft zij chemotherapie gehad waardoor haar eigen haar uitviel. Zij weet dus wat u doormaakt. Of u nu tijdelijk door chemo of permanent kaal bent door bijvoorbeeld Alopecia Areata.

“Omdat ik dit zelf mee heb gemaakt, kan ik op een ontspannen manier met klanten omgaan. Ik probeer mensen, ondanks hun situatie, een stukje blijer te maken. Mijn ervaring en vakkundigheid kan ik op deze manier effectief en dankbaar inzetten. Dat geeft mij ook een goed gevoel.”

Lees hier meer over Nannette Krantenartikel Nannette Mienis kijkt vooruit naar een nieuw begin (pdf)

Leonie van Bergenhenegouwen

Leonie van Bergenhenegouwen

Leonie is haarwerkspecialist en is gespecialiseerd in dermatologie. Zij kan u deskundig adviseren over de haarziekte Alopecia, hormoongerelateerde problemen of andere vragen. Het helpen van mensen, iemand die weer vol zelfvertrouwen onze salon verlaat, daar doe ik het voor. Ik probeer ook altijd een stukje rust te brengen bij de vrouwen die ik help, omdat ik weet dat ze een ontzettend mooi haarwerk of haarstukje aangemeten krijgen waar ze heel blij mee zullen zijn.

Wij laten u zien enz

Kijk op de website www.mienispruiken.nl voor meer informatie.

Hoe gaat het in zijn werk? Lees hier ons stappenplan voor haarwerken/pruiken.

Afspraak maken

Bel vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak voor een gratis intakegesprek met haarwerkspecialist Nannette Mienis (ervaringsdeskundige) of Leonie van Bergenhenegouwen (dermatologisch onderlegd).

mob. 06 - 27 82 57 24

Kom zo snel mogelijk

Stel ons in een vroeg stadium op de hoogte - voor de chemokuur bijvoorbeeld. We kunnen dan zien hoe u het normaal gesproken draagt en hoe het valt. Op die manier kunnen we uw haarwerk/pruik zoveel mogelijk afstemmen op uw huidige coupe of stijl. We verzorgen ook haarwerk en haarstukjes voor vrouwen met dunner wordend haar.